Groenten zijn veelzijdig, goedkoop en zitten boordevol goede eigenschappen. In dit boek verkent Georgina Fuggle de verschillende kleuren, texturen en smaken van groenten en maakt er heerlijke gerechten van. In elk recept ligt de focus op één groente....
In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren. Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem...
De beste burgers: 40 heerlijke recepten Bonanza, Pullman, Vissenkop of toch liever Green Hell? Liefhebbers van zelfgemaakte burgers gaan gouden tijden tegemoet! Martin Kintrup neemt je met deze 40 fantastische recepten mee op een reis door de wereld...
De eenvoudige kokosnoot zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk, kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte kokos. In de keuken kun je er alle kanten mee op. De smaak van kokos is ingedeeld...
Na een maaltijd genieten we graag van een lekker nagerecht. In klassieke restaurants was dat van oudsher vaak een verrukkelijke taart of een prachtige pudding waar iedereen zijn vingers bij aflikte. Tegenwoordig zie je in plaats van deze klassiekers steeds...
De dagelijkse Volkskeuken is een geliefde en inspirerende rubriek voor veel lezers van de Volkskrant. Elke dag geven de Volkskoks Pay-Uun Hiu, Marie-Louise Schipper, Marcus Huibers, Onno Kleyn, Tallina van den Hoed en Loethe Olthuis niet alleen recepten...
Caroline Lebar presenteert in dit boek 40 van haar schitterende en kleurrijke taartcreaties. Ware kunstwerken zijn het, maar de recepten zijn bewust zo simpel en duidelijk mogelijk gehouden, zodat je ze met evenveel plezier zult maken als opeten. Voor...
Koken is niet moeilijk: je moet alleen even weten hoe het werkt. Als we eten volgens de seizoenen wordt het ook nooit saai. Kinderen kunnen helpen, of, als ze groter zijn, misschien wel helemaal zelf koken. Met dit boek word je beter, sneller en behendiger...
Het kan écht! Na een lange werkdag in korte tijd een gezonde warme maaltijd op tafel toveren. In Eten uit de oven vind je recepten voor allerlei smakelijke gerechten die je met weinig voorbereiding, een paar ingrediënten en een schaal en een oven kunt...
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je...
Groene burgers is een heerlijk boek met 30 groene, natuurlijk vegetarische burgers met bonen en linzen, wortels, courgette, spinazie, champignons, halloumi en de fijnste bijgerechten. Voor iedereen die meer groen maar vooral ook lekker wil eten. Maak...
Een boek met lekker, gezond en ambachtelijk ijs in de hoofdrol: 40 recepten die je gemakkelijk thuis kunt maken met verse producten en verrassende ingrediënten zoals vlierbloesem, vijgen, zoete aardappel, worteltjes en doperwten en melk, yoghurt of water...
Een heerlijk boek met 36 verleidelijke cheesecake-recepten: van een klassieke Amerikaanse cheesecake met een flinke portie roomkaas en een knapperige bodem tot een lichte mango-kokos cheesecake, cheesecake in een glas en cheesecake op een stokje... De...
Het hele jaar door genieten van je fruitoogst? Dat kan! In Jam, gelei en confituur laat Janine Bruinooge zien hoe je makkelijk zelf jam, compote, chutney, gelei en siroop maakt. Met fruit- en groentesoorten die op dat moment het lekkerst zijn en die je...
De Duitse keuken is al een aantal jaren in opmars. En dat niet zonder reden: zo telt geen land buiten Frankrijk zo veel Michelinsterren als Duitsland, kun je nergens zo lekker en betaalbaar buitenshuis eten én heeft de gemiddelde Duitse bakkerij alles...
Bakken is populairder dan ooit, iets dat Laura Kieft van het populaire bakblog Laura's Bakery al jaren weet. Maandelijks vinden ruim 350.000 unieke bezoekers de weg naar haar lekkere, duidelijke en niet al te moeilijke recepten. In dit basisbakboek...
Na het geweldige succes van Het Basisbakboek komt Laura Kieft, de baking queen van Nederland, nu met een nieuw bakboek. In Het Laura's Bakery Bakboek laat ze zien dat je door de verhoudingen van ingrediënten aan te passen, iedere keer weer een compleet...
SEAN WAINER: Love your lunch Recepten uit de keuken van Small World Nederland is het land van boterhammen met kaas en worst. Lekker natuurlijk, maar met al die keuze aan geweldige ingredienten en mooie broodsoorten is het zonde om niet wat meer aandacht...
Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen...
Minimaania: onweerstaanbare hapjes voor elke gelegenheid! Hartig en zoet, met vlees of vis en vegetarisch: het perfecte partyfood voor elk feestje of een verwennerij in kleine kring. Ilse König heeft een geweldige collectie recepten gemaakt. De meeste...
Muesli en granola Begin de dag met een powerstart - met deze gevarieerde recepten gaat dat beslist lukken! Of je nu houdt van krokante granola of een warme, romige pap: de ontbijtjes in dit boek geven energie, houden je fit en gezond en smaken ook nog...
Als je weinig tijd hebt en snel een fijne maaltijd wilt serveren dan zijn noodles de perfecte keuze: snel, voedzaam en overheerlijk. In Noodles! laat Kathy Kordalis zien dat je met een wat extra verse ingrediënten elk noodlegerecht een lekkere en gezonde...
Pizza en pasta met liefde bereid uit de beste ingrediënten! De beste pizza's en pasta maak je aan de hand van echte Italiaanse, authentieke recepten en goede ingrediënten. Paolo Roberto heeft zijn recepten opgedaan bij lieve tantes, oude pizzabakkers...
De eerlijke smaken van Zuid-Italië Om de voortreffelijke smaken van Puglia te kunnen proeven heb je maar een paar simpele ingrediënten nodig. Puglia, ook wel Apulië genoemd, ligt in de zogenoemde hak van Italië, tussen de blauwtinten van de Adriatische...
No worries! Dit is niet het volgende afslankboek of dé nieuwe manier om af te vallen. Mariette van Tuyl, de populaire blogster van Zoetrecepten.nl, is geen voedingsdeskundige en zeker geen calorieënteller. In alle recepten gebruikt Mariette zoveel mogelijk...
Rauw in salades, als een scherpe salsa, gekookt in een rijke saus, uit de oven, zongedroogd... hoe je tomaten ook eet, geen enkel ander ingredient is zo veelzijdig. Ontdek meer over deze sappige vrucht en haar toepassingsmogelijkheden. Jenny Linford...
Gebak en andere zoetigheden van de Amerikaanse westkust Meesterbakker Roy Fares heeft een passie voor Amerikaanse zoetigheden. In dit originele boek vind je zijn beste recepten voor cheesecakes, cookies, brownies, fudge, snickerdoodles, berry bars,...
Dit is een heerlijk boek voor iedereen die graag wat meer groente en minder vlees of misschien helemaal geen vlees wil eten. Het bevat 100 recepten voor snelle en gemakkelijke groene gerechten: soep, pizza en pasta, rijst, noodles, burgers, pannenkoeken,...
Stap in Linda Lomelino's overheerlijke taartenwereld, met grote en kleine taarten, rond of vierkant. Heerlijke vruchtentaarten, open of afgedekt met een knapperig deeg, crumbles met een krokant laagje en boordevol fruit, galettes en kleine taartjes...
Wie denkt dat whisky alleen uit Schotland en Ierland komt, heeft het mis. Whisky is 'booming' en overal in de wereld wagen kleine distilleerderijen zich aan deze ingewikkelde, arbeidsintensieve en kostbare drank. Ook in Nederland en België...