Het is een fenomeen dat steeds vaker opduikt: de groene smoothie. Begrijpelijk, want niet alleen zijn groene smoothies een makkelijke en snelle manier om je dagelijkse hoeveelheid groenten op te schroeven; ze zijn vooral erg lekker. De mogelijkheden zijn...
De reclamecampagnes voor kip & ei staan in ons collectieve geheugen gegrift. Wie kent niet de slogans als 'Breek de dag, tik 'n eitje' en 'Kip, 't meest veelzijdige stukje vlees'? De reclame van de pluimveesector heeft er...
Als eten even moeilijk is, deel 3 Genieten van lekker eten, zelfs als eten even moeilijk is; dat is wat dit boek beoogt. Het staat bomvol smakelijke gerechten die rekening houden met de wensen van mensen die eetproblemen ervaren. Van borrelhapjes tot...
Vitaminerijke smoothies, gezonde ontbijtjes, feestelijke gerechten; dit kookboek is een verademing voor mensen met eetproblemen. Het staat vol met smakelijke gerechten, die rekening houden met de speciale eetwensen. Zodat ook zij eindelijk eens kunnen...
Antipasti! /gebonden Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig,...
Asperges /gebonden De Voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het 'witte goud'. Dankzij zijn betoverend, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd bij Egyptische...
Nails, Hair, Jewels, Make-up, Faces, Retro girl, Hippy, Henna & World of beauty... Het Beauty Doeboek daagt je uit om make-up looks & kapsels te ontwerpen, oorbellen en strikjes te tekenen, henna hand- en voetbeschilderingen te creëren en de allermooiste...
Ben kookt voor vrienden! Ben Verloop is een hele goede thuiskok. Hij houdt ervan zijn vrienden te verwennen en geeft nu zijn kookgeheimen prijs. Voor liefhebbers van culinaire gerechten die je heel goed thuis kan maken. Ben zegt er zelf over: Bij het...
Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van die liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk...
Carpaccio! Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio....
Drieduizend jaar geleden ontdekt, vandaag de dag nog altijd favoriet: chocolade. Alleen het woord al zet onze smaakpapillen aan het werk. De smaak, de geur en vooral de sensatie tijdens het eten zijn onovertroffen. Chocolade is geheimzinnig, sexy, inspirerend,...
Een diner in stijl hoort bij de geneugten van het leven. Smakelijk eten, in een sfeervolle ambiance, brengt mensen altijd nader tot elkaar. En wat is er nu gezelliger dan samen met vrienden of familie genieten van een heerlijk etentje? Dineren In Stijl...
Eet WIN-WIN: de formule voor een leefstijl waar alles en iedereen beter van wordt! Gezond, fit, slank en vrolijk zijn is eigenlijk best simpel, al lijkt het tegenwoordig misschien complex. Wie kunnen we geloven als we willen afvallen? Waar gaan we beginnen...
Feestelijk, smaakvol en verantwoord tafelen: het kan eenvoudig met biologische producten. Bij deze producten spelen milieu en duurzaamheid een belangrijke rol: boeren en tuinders geven de grond goede herstelkansen waardoor producten de smaak krijgen die...
Food4Friends Lekker buiten met flap Heerlijk, de zon schijnt, eindelijk weer zomer. Tijd om buiten te eten en te genieten. Een lekker glaasje rosé, goed gezelschap en genoeg tijd en energie om samen te koken. Food4Friends-Lekker Buiten geeft...
Food4 4 Friends Zodra de herfstregen tegen de ramen slaat en de eerste nachtvorst zich aandient, is het weer tijd voor cocooning. Tijd om te genieten van de gezelligheid binnenshuis en van al je vrienden. Een warm vuurtje in de open haard, sfeervolle...
"Wat moet ik nu gaan eten?" "Ik mis recepten in je boek!" "Waarom schrijf je geen kookboek?" Deze reacties kreeg Ineke Haisma naar aanleiding van haar boek Met Verstand Gezond. Het idee voor een reeks gezondheidsboekjes was geboren. Gezond Ontbijten is...
Grenzeloos genieten De wereld wordt steeds kleiner en afstanden meer relatief. Iedereen vliegt zonder aarzeling naar Thailand, de Fuiji-eilanden of New York. En dat is te zien aan de manier waarop we eten, koken en aan wat we lekker vinden. We maken...
Heerlijk Hollands Verschijnt in mei 2008 staand Heerlijk Hollands laat je opnieuw kennismaken met heerlijke producten en recepten van Hollandse bodem. Altijd al het recept willen hebben van die echte Haagse Bluf, oma's draadjesvlees of blote...
India Het kookboek 'India, land van 1001 smaken' is een weerspiegeling van alle smaken en geuren die dit kleurrijke land te bieden heeft. De keuken van India is namelijk onuitputtelijk veelzijdig. Het is een keuken van alle windstreken, met...
ITALIANEN HOUDEN NIET VAN LEKKER ETEN, ZE ZIJN ER VERSLAAFD AAN.ETEN IS VOOR HEN MEER DAN ZOMAAR WAT OP JE BORD GOOIEN. HET IS LIEFDE, PASSIE EN NOG VAKER EEN WAAR FAMILIEFEEST. ITALI HEEFT DAN OOK EEN RIJKE CULINAIRE TRADITIE MET TALLOZE SPECIALITEITEN....
Ketchup Kookboek Wie kan zonder ketchup? Meer dan de helft van alle Nederlandse huishoudens heeft een fles van 's werelds populairste rode saus in de kast staan, maar slechts weinigen kennen de veelzijdigheid van tomatenketchup. Wist je bijvoorbeeld...
Koken met mosterd met flappen Mosterd is van alle tijden en alle culturen. Het is een populaire smaakmaker die niet meer weg te denken is uit de hedendaagse keuken. Kortom: Mosterd is 'in'. Koken met mosterd neemt je mee in de wereld van...
Tonijn is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis. Dit boekje nodigt je in 40 smakelijke recepten uit om er eens iets heel anders mee te doen! Zowel verse tonijn als tonijn uit blik komen aan bod, in een variatie aan warme en koude gerechten. Je vindt...
Een vis zo mooi van structuur en lekker van smaak als zalm, nodigt natuurlijk uit tot kokkerellen. Grillen, bakken, stomen, pocheren of flinterdun gesneden op een voorverwarmd bord garen; het kan allemaal! Kies een mooie moot, een stuk filet van de beste...
Gezond eten is voor iedereen belangrijk, maar voor kinderen misschien nog wel het meest. Kinderen zijn namelijk in de groei, en kunnen daarbij alle hulp gebruiken. In Lekker & Betaalbaar staan daarom 60 gezonde en lekkere recepten voor kinderen. Alle...
Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daarnaast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd?...