U wil een licht en blond bier brouwen ? Een bruin bier met moutaroma of eerder een sterk gehopt biertje ? U verkiest een snel gebrouwen bier op basis van moutextracten of een uniek bier gebrouwen met echte mout ? U heeft keuze te over ! In dit boek vindt...
"Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt houdbaar, ze nemen...
Verander water in bier leert hoe je zelf thuis een lekker bier kunt brouwen. Naarmate het leerproces vordert, komt de brouwer voor vragen te staan waar de auteur in dit boek antwoorden op geeft. Het biedt de modernste inzichten in hoe je thuis het beste...
"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha...
"Ontsappen & stoomkoken" is een handig boekje voor iedereen die geïnteresseerd is om op een eenvoudige manier sappen en gezonde maaltijden te bereiden. Met de functie stoomontsappen maakt u de lekkerste sappen klaar, die u bovendien heel lang kan bewaren....
De "Rauwkost-, kiemen- en kruidengids" is een uitgebreide bron van informatie over rauwkost, kiemende zaden en kruiden en bevat talrijke recepten om uw maaltijden een eigen karakter te geven! Rauwkost bevat essentiële voedingsstoffen en een rijkdom aan...
'Succesvol wijn maken' is een boek voor wijnliefhebbers die de ambitie hebben om zelf iets lekkers op tafel te zetten. Het is geschikt voor de beginnende wijnmaker, alsook voor degenen die al meer gevorderd zijn en nog op zoek zijn naar extra...
Verander water in bier leert hoe je zelf thuis een lekker bier kunt brouwen. Naarmate het leerproces vordert, komt de brouwer voor vragen te staan waar de auteur in dit boek antwoorden op geeft. Het biedt de modernste inzichten in hoe je thuis het beste...
Dit boek is de meest komplete uitgave voor likeurbereiders ooit in de Nederlandse taal uitgegeven. De schrijver Ad Coumou is dan ook een doorwinterd likeurbereider. Naast de beschrijving van de verschillende methodes voor het extraheren van geur- en smaakstoffen...