Home

Zoek naar webwinkel, categorie or merk

Product Zoekresultaten Voor
brand:Beaufort: (tonen 1 tot 6 van 6)

Sorteer op: Relevantie, Beoordeling
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar laag

 
Image of Laars A1501 Vardarac 2748
 

Laars A1501 Vardarac 2748

Deze laarzen zijn voorzien van originele Calktex voering. Door deze voering is de laars waterdicht. De Calktex zorgt voor een gezond klimaat voor de voeten.

€149.00
Meer informatie

 
Image of Laars Montagnere 215
 

Laars Montagnere 215

Beaufort outdoor laars Montagnere. Mooie laars gemaakt van "tunbled" leder. Ook wel bekend als het "pull-up" leder. Dit gecombineerd met nubuck. Een prima outdoorlaars voor minder intensief gebruik.

€89.50
Meer informatie

 
Image of Laars Morget hoog 223
 

Laars Morget hoog 223

Beaufort laars Morget Mooie laars gemaakt van "tunbled" leder. Ook wel bekend als het "pull-up" leder. Met extra hielfixatie om de voet op de juiste plek te houden. Een prima outdoorlaars voor minder intensief gebruik

€114.50
Meer informatie

 
Image of Laars Morget laag 224
 

Laars Morget laag 224

Beaufort laars Morget Mooie laars gemaakt van "tunbled" leder. Ook wel bekend als het "pull-up" leder. Met extra hielfixatie om de voet op de juiste plek te houden. Een prima outdoorlaars voor minder intensief gebruik.

€99.50
Meer informatie

 
Image of Laars Vardarac met nubuck 220
 

Laars Vardarac met nubuck 220

Beaufort outdoor laars Vardarac Mooie laars gemaakt van "tunbled" leder. Ook wel bekend als het "pull-up" leder. Dit gecombineerd met nubuck. Een prima outdoorlaars voor minder intensief gebruik.

€94.50
Meer informatie

 
Image of Laars Vardarac met pull-up met structuur 221
 

Laars Vardarac met pull-up met structuur 221

Beaufort outdoor laars Vardarac Mooie laars gemaakt van "tunbled" leder. Ook wel bekend als het "pull-up" leder. Dit gecombineerd een gedeelte pull-up leder met structuur. Een prima outdoorlaars voor minder intensief gebruik. De hoogte van deze laars...

€99.50
Meer informatie

Cadeaus Online -Privacy Disclaimer